Rólunk

Segítünk a babáknak, gyermekeknek és felnőtteknek a mozgásszervi problémáik megoldásában

Segítünk a tartós mozgásszervi fejlődésben és gyógyulásban a kisbabáktól a felnőttekig

Az ACTIVUS Mozgás és Fejlesztő Központ azért jött létre, hogy azoknak segítsen, akiknek mozgásfejlődési nehézségeik vannak, legyen szó akár egészséges, de nehezen született, vagy bizonyos fejlődési pontokon megrekedt gyermekekről, mozgássérült gyermekekről, vagy balesetet szenvedett, illetve beteg felnőttekről.

Hisszük, hogy mindenkit megillet a jog arra, hogy a saját lehetőségeihez mérten a legteljesebb életet élje: a mozgás ne akadályozza, hanem társa legyen.

Tudunk és akarunk segíteni

A munkánk igazi szépsége a másokon való segítés. Közreműködni egy kisbaba, gyermek vagy épp felnőtt gyógyulásában és fejlődésében mindig fantasztikus érzés.

Szerencsére ez nálunk mindennapos, hiszen olyan módszerekkel dolgozunk, amelyek bizonyítottan és garantáltan eredményesek. Ráadásul gyorsan tudunk jelentős és tartós eredményeket elérni, amelyek mind számunkra mind a páciensek számára kézzelfoghatóak.

Örömmel tölt el minket a másoknak való segítés és szeretnénk, ha minél több szülő és gyermek számára megadhatnánk egy teljes, minőségi élet lehetőségét.

Miért válassz minket?

Mert az évek alatt több ezer kisbabának, gyermeknek és felnőttnek segítettünk és nálunk minden kis és nagy páciens biztos, szakértő kezekben van.

0

ÉV TAPASZTALAT

0

SZAKTERÜLET

0

ELISMERT MÓDSZER

0

ELÉGEDETT PÁCIENS

Szolgáltatásaink

Számos kezelésünk segíti a kisbabákat és a felnőtteket egyaránt a gyors és tartós fejlődésben.
Mindezt gyorsan és fájdalommentesen.

Módszereink

Ismerd meg módszereinket, amelyek révén felgyorsíthatóak és többnyire teljesen korrigálhatóak a fejlődési, mozgásszervi nehézségek.

Referenciáink

A sok év alatt több ezer kisbabának és gyermeknek segítettünk a hibátlan mozgás elsajátításában, fejlődési, mozgásszervi nehézségeik végleges lekűzdésében.