Kismamáknak és felnőtteknek

A kipihent, egészséges anyuka kiemelten fontos a gyermeke egészsége szempontjából

A szülés utáni rehabilitáció nem kell, hogy évekig tartson

A szülés nem csak a kisbaba számára különleges, de az édesanya számára is. A csoda, amely során életet adunk azonban megterhelő lehet a női test számára.

Már a várandósság időszaka is hatással van a belső szervekre és az izomzatra is. A szülés pedig különösen igénybe veheti azokat, amely a legegyszerűbb feladatok közben is diszkomfortot okoz az első hetekben, hónapokban.

Visszanyerni a szülés előtti állapotot nem mindig lehetséges, de az izomzat rehabilitációja jelentősen felgyorsítható, így az édesanya is sokkal jobban érezheti magát a bőrében, kipihentebb és több energiája van a kisbabájára is.

Nem kellene fáradtnak lennie...

Az édesanyák fáradtságát nem feltétlenül csak a kisbabák okozzák. Persze a szoptatás miatt jellemzően keveset alszik egy kismama, végképp nem 6-8 órát egyhuzamban, mégis a többség számára nem ez jelenti az igazi próbatételt, hanem a szülés közbeni sérülések okozta fájdalom, vagy a napi több órás szoptatás miatti fájó hát.

Ezek mindegyikére van megoldás!

Az alábbi tipikus problémák orvoslásában tudunk segíteni:

  • Megnyúlt/szétnyílt hasizom.
  • Meggyengült gátizmok.
  • Felsőháti szakasz fájdalmak.
  • Deréktáji fájdalom.
  • Nyaki fájdalom, fejfájás.

A fentiek mindegyike hatékonyan kezelhető, így az első hónapok is babával töltött idő szépségéről és nem a fizikai fájdalomról lesznek emlékezetesek.

Miért tartana hónapokig?

A szülés utáni rehabilitáció lényege, hogy az anyuka minél gyorsabban visszanyerje a várandósság előtti állapotát és minél jobb és komfortosabb, azaz fájdalommentes és egészséges fizikai állapotba kerüljön.

Így több ideje és energiája marad magára és kisbabájára egyaránt, mert a kisbaba számára kritikus egy kipihent egészésges édesanya.

A kisbabának is pihent anyukára van szüksége!

Egyeztess időpontot!

Mikor tudunk még segíteni?

Igyekszünk mindazok gyógyulását és fejlődését segíteni akiknek bármilyen okból eredő mozgásszervi problémájuk van, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Módszereink révén gyors és tartós eredmények érhetők el!